023 562 4609 / 06 5519 5525

Programma’s 

Senioren  Programma

Duur 2x 40 a 45 min

Speciaal voor zorggroep en verpleeghuizen brengen wij een gevarieerd programma met bekende oude maar ook nieuwe liedjes in diverse talen. En niet te vergeten de heerlijke Hollandse meezingers.

BOEKEN

Country  Programma

Duur 2x 40 a 45 min

Overbekende heerlijke authentieke country songs. Heerlijk om naar te luisteren of een dansje te wagen. Songs van o.a.: Emmy Lou Harris, Dolly Parton, Kenny Rogers, Linda Ronstadt, Tammy Wynet etc.

BOEKEN

Perfect Match (Jazz Programma)

Duur 2x 45 min of 3 uur

Terug in de tijd met overbekende Jazz Standards: Van De Millers, Ella Fitzgerald, Sarah Vaugh, Doris Day, Patsy Cline, Frank Sinatra, Bing Crosby en nog vele andere bekende Jazz Songs.

BOEKEN

KARAOKE SHOW

Duur 2 of 3 x 45 min

Karaoke songs voor oud en jong om mee te zingen. Engels, Duitse en Nederlandse liedjes D.J. Minne verzorgt de aanvragen voor de karaoke songs.

BOEKEN

DIVERSE FEESTEN / DINER DANSANT

Duur  2 á 3 uur / Avondvullend

Wij verzorgen de muziek voor uw verjaardagsfeest, Bruiloftsfeest, of Apres Ski Party D.J. Minne verzorgt de muziek voor deze feesten, afgestemd op de keuze van de opdrachtgever. 

D.J. Minne en Zangeres Jo Ann brengen, afwisselend programma met Easy Listening muziek tijdens het diner. Daarna maken wij het extra gezellig met bekende hits uit de 70, 80, en 90 jaren muziek om een dansje te wagen.

 

BOEKEN

AMSTERDAMSFEESTJE

Duur 2x 40 a 45 min

Amsterdams repertoire liedjes van vroeger en nu met de sfeer zoals je die alleen kent van de Amsterdamse straten en grachten van de Jordaan. Muziek met D.J. Minne en Zangeres Jo Ann.

BOEKEN

Contact

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube