023 562 4609 / 06 5519 5525

Meer over Jo Ann

Als zangeres heeft ze veel studiowerk en commercials ingezongen. Ze werkte mee aan grote shows zoals: Weekend Show en Claus Party House Show. Vocaal was ze aanwezig bij diverse live optredens op Radio en Televisie.
Vocaal begeleide zij met haar begeleidingsband Calypso Showorkest, diverse grote artiesten o.a. Gerard Joling, Lee Towers, Ben Cramer, Saskia & Serge, Donna Lynton, Dennie Christiaan, Albert West, Freddie Breck, Corrie Konings, Oscar Harris, Maywood, Albert West, Ronnie Tober, Deep River Quartett, en vele andere Artiesten.
Het jaar 2006 en 2007 was ze in Thailand voor optredens voor de Hollandse Vereniging in Bangkok. Van 2008 t/m 2014 verzorgde zij diverse optreden in Cyprus en Oostenrijk. In Oostenrijk kwam vooral het Aprés Ski repertoire aan de beurt.
Meer dan 10 jaar werkte zij als zangeres in Kurhaus Scheveningen met het Kurhaus kwartet. Meer dan 25 jaar stond ze met haar Pop of Jazz formaties bij de Holland Casino’s in heel Nederland.
Sinds 2014 tot heden 2019 treedt ze ook op met een grote band van een 5 of 6 mans-vrouw formatie Perfect Match. elk jaar treden zij op tijdens het Meer Jazz Festival in Hoofddorp. Dit heeft geleid tot de fantastische CD: Jo Ann Perfect Match.

Jo Ann In De Media 

Contact

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube